Super Easy Chocolate Fudge, med variationer

Denna lätt, idiotsäkra chokladfudge är en snap att göra med sötad kondenserad mjölk , chokladflis och lite smör. Om du använder mikrovågsugnen för att värma blandningen, var noga med att omröra den ofta tills chokladet har smält helt och blandningen är väl blandad.

Fudgen är ett av våra mest populära fudge recept, inte bara på grund av den stora smaken och konsistensen utan också för att det är otroligt enkelt att göra. Bara blanda ingredienserna ihop, smälta och sprida.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj lätt en 9-tums fyrkantig pan; fodras med en plastplast om 18 till 24 tum lång och lämnar ändarna ut för att täcka den färdiga fudgen. Ändarna kommer också att fungera som "handtag" som hjälper dig att lyfta fudgen ur pannan.
  2. I en dubbelkokare eller rostfritt stålskål över simmerande vatten kombineras sötad kondenserad mjölk, chokladflis, smör och vanilj. Rör tills chokladet har smält och blandningen är jämn. Rör i nötter, om de används. Häll blandningen i den beredda pannan.
  1. Sprid försiktigt sedan täcka lätt med ändarna av plastfolien. Chill i kylskåpet tills fudgen är fast.
  2. Lyft det kylda fudgen ur pannan och skär i små rutor.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 147
Totalt fett 10 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 6 mg
Natrium 17 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)