Squash Pickles Med Zucchini eller Gult Sommar Squash

Dessa squash pickles är mycket lätta att förbereda med gula squash eller zucchini. Sommarkvashen är skivad och kombinerad med skivad lök och kryddor. Använd små squash eller zucchini för små rundor.

Dessa liknar bröd och smör pickles, men de är gjorda med squash istället för gurkor. Detta recept gör ca 3 pints; Receptet fördubblas enkelt för en större sats av pickles. Dessa gurka bröd och smör pickles kan göras med sommar squash eller zucchini också.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera zucchini eller sommar squash och lök i en stor icke-reaktiv kruka ; tillsätt saltet och tillräckligt med vatten för att täcka. Låt stå i 2 timmar. Häll blandningen i en kolv; skölj väl med kallt vatten och dränera noggrant.
  2. Koka ättikan i en 2-kvarts gryta. häll över squash och lök. Låt stå i 2 timmar. Koka upp.
  3. Under tiden förbereda burkarna och locken . Tvätta burkarna och locken i varmt tvålvatten. Fyll en stor canner med vatten. Placera ett stativ i pannan och lägg i burkarna. Koka upp försiktigt. Vrid värmen ner till låg för att hålla burkarna varma.
  1. Sätt locken i en kastrull och täck med vatten. Ta med en simmer koka inte. Håll dem varma i det knappt simmerande vattnet tills det är dags att försegla burkarna.
  2. Koka squashen i 5 minuter; packa squashpiporna i de heta steriliserade burkarna och lämna 1/2-tums huvudutrymme. Torka kanterna på burken med en ren, fuktig pappershandduk och täta med locket och skruvbanden. Krossa inte. Bearbeta pint eller kvartskruvar i kokande vattenbadet i 10 minuter från 1 till 1000 fot, 15 minuter från 1 000 till 6 000 fot, eller 20 minuter över 6 000 fot i höjd. Vattnet ska vara minst 1 tum ovanför kruken på burkarna. Lägg till extra kokande vatten, om det behövs. Se bruksanvisningen för kokande vatten för specifika instruktioner för fyllning av burkar och bearbetning.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 195
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3,557 mg
kolhydrater 46 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)