Avokado Green Tea Ice Cream

Om du någonsin har gjort avokado glass så vet du att det bara är inte konstigt alls. Det är faktiskt gott. Avokadoerna, som är tekniskt en frukt, har en mycket mild - men rik smak, och en mycket krämig, men ändå rik textur. Det finns inget om avokado som inte är meningsfullt med söta ingredienser mot smaklöshet - det är bara att de flesta av oss bara har upplevt avokado i ett smakligt sammanhang, såsom guacamole eller en sallad, och så vidare.

Jag tillbringade en sömnlöshetskörd natt med tanke på andra gröna livsmedel som jag skulle vilja se matchade med avokado i glass och grönt te var vinnaren. Och jag säger till dig, den här glassen var bara så bra. Jag tror att jag skulle lägga till lite mer limejuice nästa gång, och en gång till skulle jag också prova lite hackad kristalliserad ingefära. Och färgen - vad kallar du någonsin den här gröna? Jag satsar J. Crew skulle komma på något bra. Lav. Vårbladen. Verdant. Åh, vänta, jag har den: Grönt te Avokado.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Låt vattnet och sockret koka i en liten kastrull och rör om tills sockret löses upp. Tillsätt tepåsarna och branta i 15 minuter. Ta bort tepåsarna, rör i ginger sirap eller honung, svalna sedan teet och sätt i kylskåpet för att kyla i 1 timme.
  2. Skär avokadoerna i hälften, ta bort groparna och skaka ut köttet i en mixer. Tillsätt kyld te-sockerblandning, limejuice, mjölk och grädde och puré tills den är jämn.
  1. Skrapa blandningen i en skål, tryck en plastplast på ytan av blandningen och kyl i minst 5 timmar och upp till 8.
  2. Blanda blandningen i en glassmaskin enligt tillverkarens anvisningar. Servera omedelbart, eller lagra den i frysen i upp till 1 dag. Att lagra den i frysen kommer att skapa en hårdare textur.

Vad är hemligheten till den perfekta skopan av glass?
Använd en metallisskopa och dunk skeden i varmt eller varmt vatten först. Detta gör din glass lätt att skopa även om den är frusen hård.

Missa inte dessa andra kalla och söta godisar:
Hur man gör en jordgubbe milkshake
Oreo Milkshake
Caramel Chocolate Frappe

Vad du än gör med dina avokadoer, här är ett knep för att skära avokado på ett bra sätt.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 532
Totalt fett 41 g
Mättat fett 17 g
Omättat fett 17 g
Kolesterol 127 mg
Natrium 61 mg
kolhydrater 41 g
Kostfiber 8 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)