Spicy Beef Hand Pies

Nästan varje kultur och matlagning har en form av salig handjord. De gör bra fordon för mat, picknick, arbete och skol lunch och också ett bra sätt att vända kvarter till en måltid som dessa Leftover Pot Roast Hand Pies, Mini Pork Pies eller Leftover Turkey Empanadas .

Den grundläggande bakverkdegen kan klargöras eller du har en mer smaklig version med örter eller ost, fylld och antingen stekt eller bakad. Den basiska brunade nötköttblandningen i dessa salta pajer får en Mellanöstern känsla av kryddor som kummin och örter som färsk timjan och persilja. Dessa kan också göras fram och kylas eller frysta. Bara baka dem och njut.

Vad du behöver

Hur man gör det

Gör bakverket genom att tillsätta mjöl, smör, bakpulver, salt och timjan till en matberedare. Pulsa några gånger tills blandningen liknar kurskrummer. När maskinen körs, häll långsamt isvattnet genom matarröret och fortsätt springa tills en degboll bildas. Vik i plast och kyl i minst 1 timme.

Medan bakverket kyler, sätt biffen till en stor sautpanna tillsammans med lök, vitlök, spiskummin, vitlökspulver, timjan, oregano, cayenne, svartpeppar och salt.

Koka tills nötköttet är brunat och rör sedan in biffens lager och rött vin. Fortsätt att laga mat i ytterligare 5 minuter och rör sedan persilja, ta bort från värmen och låt svalna.

Förvärm ugnen till 400 grader.

Rulla ut konditorivaror till ca 10 "stycke och skär ut 8 stora (ca 4") cirklar. Fyll 4 av cirklarna med lika stora mängder av den kylda nötköttblandningen och toppa med de återstående 4 cirklarna. Använd en gaffel för att krympa kanterna och placera på en bakplåt kantad med pergamentpapper. Baka i 40 - 45 minuter eller tills konditorivaror är en ljusgyllenbrun. Både bakverk och biff recept kan fördubblas.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 725
Totalt fett 56 g
Mättat fett 32 g
Omättat fett 18 g
Kolesterol 172 mg
Natrium 803 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 4 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)