Södra Pulled Pork Grill, Slow Cooker

Det finns flera versioner av dras fläsk för långsam spis, och detta recept kommer inte att svika. Fläskskulden är långsamt kokad till perfektion, strimlad eller hackad, och sedan tillsätts lite ättika och grillsås, vilket gör en öm och läcker smörgås fyllning.

Servera de torkade fläsksmörgåsarna med coleslaw - bra som ett dressing för smörgås eller på sidan - och bakade bönor , tillsammans med skivad dillpipor och andra favoritsalonger.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera fläskspis i den långsamma kokplattan. tillsätt hackad lök, salt och peppar och en generös sprinkling av vitlökspulver.
  2. Täck och koka på lågt i ca 9 till 11 timmar, eller tills det är mycket ömt och strimlat.
  3. Töm alla juicer av och torka eller hugga fläsk; tillsätt ättika och grillsås (och flytande rök, om du använder).
  4. Fortsätt laga på högt i ca 1 timme. Servera med bullar och snygg coleslaw för toppning.
  1. Receptet gör cirka 8 till 10 generösa portioner.

Betjäningsförslag

Servera drog fläsk med mjuka rostade bröd eller lökrullar tillsammans med coleslaw (för toppning eller på sidan), dillpipskivor, bakade bönor och din favoritssallad. Potatisallad är stor med en fläckad fläskmåltid. Pommes frites eller potatisfries skulle vara utmärkt också.

För en tailgating händelse eller speciell sammankomst, servera det strimlade draget fläsket hett från långsam spis för reglage eller stora smörgåsar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 185
Totalt fett 8 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 46 mg
Natrium 345 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 1 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)