Lönn och Brown Sugar Bacon-Wrapped Hot Dogs

En läcker, snyggt lönn och brun sockersås glasar dessa enkla bite-size bacon wrapped cocktail franks. Mini-korv (eller Lit'l Smokies) är bakade med baconförpackning och sedan kombineras de med den läckra såsen. Simma eller värma dem i den långsamma ugnen och servera dem varma.

Dessa gör en utsökt aptitretare för en matchdag eller festfestival .

Se även
Små Smokies Med Spicy Saus
Grisar i en filt med Crescent Roll Deig och Ost

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 F (200 C / Gas 6). Linjera en rimmad bakplåt (gelépanna) med folie.
  2. Ta mini-korv eller smokies ut ur förpackningen och sprida dem ut på en arbetsyta. Blot med pappershanddukar. Om du använder standardstorisvaror skivar du var och en i 3 eller 4 stycken.
  3. Ta bort flera remsor bacon från förpackningen och skär i tredjedelar med sax eller en kniv.
  4. Vik varje liten varmkorv i en bit bacon och säkra med tandpetare. Ordna de inslagna varma hundarna i den färdiga bakpannan.
  1. Baka i ca 25 till 30 minuter tills brunad.
  2. Under tiden, i en kastrull, kombinera brunt socker, lönnsirap, senap, chili pasta, om du använder, och den malda svarta peppar. Koka upp blandningen över medelhögt värme, omblandning ibland. Ta bort från värmen och lägg åt sidan.
  3. Ta bort baconförpackade varmkorv från ugnen och överför den till en långsam spis. Häll den bruna sockersåsblandningen över varma hundar. Täck och koka på LOW i ca 1 timme eller på HÖG i ca 30 till 45 minuter.
  4. Servera dem varma från den långa ugnen. Du kan också värma varmkorgen med såsen i en kastrull (låg värme) på spisen i ca 15 minuter. Du vill bara ha dem snygga och snygga och snygga.