Södra honung-smörskinka och ostkaka Slider Sandwich Recept

Fläckiga och lätta kex , smokey stekt skinka, smörjande muensterost och sött honungsmörk utgör receptet för dessa miniatyrer Södra honungssmörskinka och ostkaka-smörgåsar. Perfekt för picknick, fester och / eller matar en hungrig grupp människor, är varje bit fylld med sydlig godhet.

Fick du några kakskärare i närheten? Prova att stampa ut en form i degen (som de här hjärtformade) för att lägga till ett extra skikt av kul. Jag rekommenderar att servera dem med ett dussin mimosa och några av dina favorit heta såser.

Vill du göra dem i förväg? Du kan, men de är bäst gjorda färskt dag, men du kan göra dem minst 24 timmar i förväg så länge de hålls svala i kylskåpet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered kaka degen i enlighet med detta och om så önskas, använd en liten hjärtformad cookie cutter för att skära 3 tjocka kex.
  2. Baka (vanligen ca 15 minuter vid hög värme) och lägg åt sidan för att svalna.
  3. Värm en medelstort gjutjärnspanna över medelvärme. Riv grovt skinkan i bitbitar och lägg i en uppvärmd gjutjärnspanna.
  4. Låt skinken steka i sitt eget fett tills bitarna börjar karamellisera och bruna. Ta bort från värme och lägg åt sidan.
  1. När kakorna har svalnat, ta försiktigt en kniv och skiv dem i hälften för att fylla dem. På varje stycke, försiktigt smäll på lite honungsmör (blanda 2 msk smör med 1 msk honung) - mer eller mindre beroende på din egen personliga smak.
  2. Sedan lägger du till några stycken skinka och en skiva ost till varje kaktsmörgås. När de är byggda, ta tandpetare och tryck försiktigt igenom mitten av varje smörgås - det här hjälper till att hålla dem ihop medan de transporteras.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 143
Totalt fett 11 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 34 mg
Natrium 189 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)