Pickled Peach Grillad Ost med Virginia Ham

Dessa små slider grillade ostsmörgåsar är fyllda med smak och de gör de perfekta bite-storlekarna aptitretare och festmat. Fylld med en poppsockad mullbärs sylt, några salta skivor av Virginia-skinka, ett par ljust syltade persikosegment, och nudda strimlor av gouda och sedan grillat mellan två smöriga söta skivor hawaiiskbröd, packar denna smörgås ganska smaklig stans.

Och det bästa är att denna smörgås är bra året runt - om du gör det på mitten av sommaren när persikor är helt säsong eller om du gör det i vinterens död, efter att dina persikor har betat i några månader.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär försiktigt 1 hawaiiansk rulle i hälften och använd det inre av rullen som den nya utsidan av denna grillade ostsmörgås.
  2. Smörj någon mullbärssylt på 1 sida av rullen (jag källar det här från Underground Butcher i Wisconsin) och sedan försiktigt på skinkan, syltad persikor, resterande ost och den andra halvan av Hawaiian rollen. Smör på båda sidor av smörgås och lägg åt sidan.
  3. Vrid en brännare till medium och försiktigt placera smörgås inuti.
  1. Låt koka i några minuter på varje sida tills osten har smält och brödet har blivit krispigt och blir gyllene.
  2. När den är perfekt grillad på varje sida, ta av värmen och lägg åt sidan för att låta det svalna en minut och servera sedan!