Hur man gör Collard Greens

Collard greens är en häftklammer i själsmatlagning, och i detta recept sätter grönsakerna i en fläskbuljong intensivare på smak. För att göra förberedelsen av denna maträtt lättare, försök hitta tvättade och hackade collardgröna i snabbköpet. Dessa påsar eliminerar besväret med att tvätta och avlägsna stammarna av varje kollaggröna blad. Om du inte kan hitta påsarna, ta bort löven för att ta bort dem från mitten av revbenen innan du tvättar och huggar.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Lägg till skinkor, grisar (frivilligt), bacon och vitlök till stor kruka och täck med 12 koppar vatten eller tillräckligt med vatten för att täcka fläskprodukter. Koka över hög värme; minska värmen till låg och låt svinförrådet simma i 2 timmar. Kontrollera ibland och rör om.

2. Efter att fläsklagret har kokats i 2 timmar, ta försiktigt bort skinkhocken och grisarnas fötter till skålen. Låt svalna och ta bort kött från fläskprodukter.

3. Samtidigt säsong fläsklager med salt till smak. Mängden salt som behövs beror på saltheten hos de använda fläskprodukterna. Öka värmen till hög så att lagret kokar. Släpp collard greenerna i kokande lagret i bunkar, omrör så att gröna blöts tills alla gröna är i lager. Minska värmen till låg igen, och låt greenerna simma i lagret i 30 till 45 minuter.

4. Lägg till socker och reserverat kött från skinkhockar och grisarnas fötter till collard greener. Smaka och servera collardgrönsaker med en slitssked. Lägg till varm sås efter smak.

Andra Soul Food Greens att försöka:

Senap grönsaker med skinka
Södra Stilta Vintergröna
Bea gröna
Collard Greens och Kale

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 454
Totalt fett 25 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 71 mg
Natrium 1,189 mg
kolhydrater 28 g
Kostfiber 10 g
Protein 32 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)