Comte Grillad Ost Med Rosemary Ham, Ananas + Rökt Havssalt

Comte är en av mina favoritostar att använda på smörgåsar. Det smälter inte bara perfekt men det har en söt och nutty bite som låter bra för nästan allting. När det smälter ner med söt och tårt färsk ananas och smaklig rosmarininfödd skinka intensifierar smaken av denna ost och blir ännu bättre.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att montera smörgåsen. Börja med att lägga halva osten på en skiva bröd. Därefter tillsätt skinkan, sedan de fina bunkarna av ananas och sedan den återstående kometen. Lägg till den andra skivan bröd och försiktigt smör båda sidor av smörgåsen. Tillsätt ett strö av det röda havssaltet och lägg åt sidan.
  2. I en medelstora pan (vi rekommenderar alltid gjutjärn) vrid värmen till medelstora och lägg försiktigt in din smörgås.
  1. Låt smörgåsen koka i några minuter på varje sida tills brödets utsida blir skarpt och guldbrunt.
  2. När en sida är klar, vrid försiktigt och upprepa tills båda sidorna är jämnt rostade och hela comte har smält. Ta bort från värme och låt sitta i en minut innan du äter. Detta extra steg hjälper till att låta osten binde till de andra ingredienserna som gör att äta mycket lättare!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 518
Totalt fett 25 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 140 mg
Natrium 1,005 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 3 g
Protein 43 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)