Södra Cornbread och Oyster Dressing

Denna cornbread ostron dressing är en sydlig dressing eller fyllning bakad i ugnen. Östers och deras vätska lägger till fukt och smak för förbandet. Du kan njuta av detta dressing med någon rostad fågel, inklusive kyckling eller kalkon, eller servera det med förrätter som rostat fläsklinne.

Varje familj har sin egen traditionella fyllning för Thanksgiving kalkon. När din samling expanderar måste du kanske uppfylla kraven i svärföräldrar och vänner som har sina egna tankar om vad som ska serveras med fågeln. Då kan du kanske ha släktingar som är allergiska mot skaldjur eller andra komponenter i skålen.

Om du har ostronälskare i familjen kan du göra en panna av detta dressing bara för dem. Du kan modifiera det för att passa olika smaker, men här är utgångspunkten för en läcker majsbröd ostronförband.

Många livsmedelssäkerhetsexperter rekommenderar att du inte lagar någon fyllning i Turkiet under alla omständigheter. Genom att göra grytor av ostoppad fyllning kan du döda två fåglar med en sten.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Värm 2 matskedar smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Smaka lök och selleri i smöret tills de är milda, men inte bruna.
  3. Kombinera majsbröd och brödsmulor i en stor skål. Blanda i sauterade lök, salt, peppar och persilja.
  4. Lägg till de slagna äggen och kasta mer. Fuktar blandningen med ostronvätskan tills den är fuktig men inte fuktig. Rör försiktigt in i ostronen.
  1. Torka blandningen i en stor, ytlig, lätt smörjd rektangulär bakpanna . Det ska göra ett 1-tums lager i pannan. Pipa toppen med det återstående smöret och baka ca 45 minuter, tills det är guldbrunt och sätt i mitten.
  2. Servera varmt.

Utgångspunkten för detta recept inkluderar majsbröd, vilket kräver att det görs först. Du kan använda detta recept för grundläggande majsbröd .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 342
Totalt fett 10 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 105 mg
Natrium 322 mg
kolhydrater 52 g
Kostfiber 6 g
Protein 13 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)