Klassisk Macaroni Salad Recept

Oavsett om du ska gå på en bakgårdsb barbecue eller bara letar efter att göra en bra maträtt eller mellanmål, är macaroni sallad en klassiker. Denna macaroni sallad är gjord med hårdkokta ägg, hackade grönsaker och en distinkt kryddat majonnäs dressing.

Det är ganska lätt att kasta ihop denna måltid, och det är en bestämd folkmassan. Ta med dig till din nästa festannons, se det försvinna. Kom bara ihåg att det innehåller ägg och majonnäs som kan bli dåligt om det är för länge i varma temperaturer. Kyl kort efter servering, så ingredienserna förstör inte och håller sig färsk. Ett liknande recept som du kan överväga är pasta sallad med kyckling och bacon, men inget är ganska som den klassiska makaronasalaten.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered macaroni pasta och hård koka ägget. Låt dem svalna.
  2. Kombinera alla ingredienser i receptet förutom pastaen. Blanda ingredienserna noggrant i en förband. Du kanske vill börja med 1/3 kopp majonnäs och sedan lägga till mer om du vill eller känner att du behöver mer.
  3. Lägg i den kylda pastaen. Rör försiktigt så att du inte bryter isär makaroner. Belägga alla bitar av pasta jämnt.
  4. Smak och justera kryddor efter behov.
  1. Täck och chill macaroni sallad i flera timmar före servering.

Hårdkokande ägg

Här är några tips du kanske vill försöka när du kokar ägget för sallat:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 300
Totalt fett 23 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 236 mg
Natrium 537 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)