Sockerfri Låg Carb Orange Sorbet

Älskar smak av apelsin, men eftersom du är sockerfri är du leery av hänge i alltför många frukter? Frukt är en stor källa till fiber och är naturligt utan raffinerade sockerarter. Enligt min åsikt och eftersom jag har varit sockerfri för bearbetade socker under de senaste 11 åren kan jag säga att sockret i frukt inte får mig att få sockerbehov . Jag begränsar hur mycket frukt jag äter på en dag som begränsar mig till 1-2 bitar av en frukt som bara tjänar på att jag tittar på hur många kolhydrater jag äter på en dag. Om du inte är oroad över mängden kolhydrater du äter är frukt ett bra mellanmål att skämma bort. Om du tittar på ditt carbintag måste du begränsa frukterna.

Detta recept kan anpassas för att använda äkta apelsinjuice i stället för den Powerade Zero jag använde. Powerade Zero är ett märke av drycker som är låga i kolhydrater med Erythritol som sötningsmedel för att sötna dem. De innehåller inte någon fruktjuice och de kommer i många olika smaker. De är bara mildiga söta, varför jag föredrar dem själv. Dessa är den föredragna drycken i vårt hus som jag låter mina barn njuta av.

Denna sorbet är lätt och lätt att göra så länge du har en glassmaskin. Om du inte har en glassmaskin kan du blanda blandningen och helt enkelt hälla dem i popsicleformar.

Du kan också använda ett naturligt socker om du föredrar älskling.

Min favorit sötningsmedel i inget bake typ av recept är alltid flytande stevia. Sweetleaf är det varumärke jag föredrar och jag älskar de olika smakerna de erbjuder. Jag använder kokosnötssmaken här men du kan välja ett annat sockerfritt alternativ du föredrar. Jag köper online via iherb.com vilket är mycket billigare men det är också svårt att hitta smaksatta sorter på lokala marknader. Om du aldrig har köpt via deras hemsida kan du få $ 5,00 av med min rabattkod som är YAJ035.

Näringsinformation

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda ingredienserna i blandaren tills den kombineras.
  2. Placera i kylskåp i 1 timme tills den är kall och kyld.
  3. Häll blandningen i din glassmaskin och följ tillverkarens instruktioner.
  4. Mjuk tjäna konsistens ska ta 15-20 minuter. Om du föredrar kan du placera i frys i 3 timmar för att härda lite mer. Frys i en täckt lufttät behållare.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 215
Totalt fett 15 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 61 mg
kolhydrater 21 g
Kostfiber 5 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)