Ingen socker tillagd frossen jordgubbslemonad

Vad skulle vår- och sommarsäsongarna vara utan färsk limonad? Att göra hemlagad sockerfri limonad hemma är fantastiskt lätt! Allt du behöver är din favorit sockerfria ersättare och har på den. Kasta i några färska jordgubbar i detta recept gör det ännu bättre. Men om du inte är jordgubbefläkt, lägg en annan frukt som blåbär eller hallon. Ärligt är receptet lätt anpassningsbart för att välja vilken frukt du vill ha. Även frusen frukt skulle fungera här men jag föreslår att du tar bort 1 kopp isen i receptet eftersom frusen frukt skulle göra blandningen kall nog och du vill verkligen inte ha en vattnad ned frusen limonad.

Denna citronad är av den frusna sorten. Mer som en slushy då en typisk limonad. Om du någonsin varit i Chick-Fil-A så vet du vad jag pratar om.

Medan detta recept inte är helt sockerfritt, är det gjort utan socker, så det är det bästa och mest smakfulla gjort över en hälsosam version av en sugerös fryst dryck du kan ha!

Med bara 3 ingredienser räknas inte vatten naturligtvis det här är en speciell behandling på en varm dag som jag är säker på att du är familj kommer att svälla över!

Självklart om du inte vill att detta ska vara sockerfritt kan du använda ett annat mindre raffinerat sockerbyte som honung eller lönnsirap. Men var vänlig notera att de förändringar i sötningsmedlet kommer att öka dina kolhydrater, dina kalorier och eventuellt utlösa sockerbehov om du gradvis har eliminerat det från din kost. Om sockerfri är ditt mål, håller du det klart i alla livsmedel och särskilt som tillsatt socker är vägen för att behålla dessa begär.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tillsätt citronsaft, vatten, flytande stevia och Swerve till din högpulverblender.
  2. Ta bort jordgubbar och tvätta dem och lägg sedan till mixern.
  3. Ge bländaren en snabb whir tillsätt sedan is.
  4. Fortsätt att blanda tills isen är grundligt införlivad och lemonad är tjock och smutsig.
  5. Smaka och justera sötningsmedel om det behövs.
  6. Gör 2 portioner.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 36
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 152 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)