Snabb och lätt Nötkött Stroganoff med nudlar

Denna biff stroganoff är en lätt variation på den berömda maträtten. Kondensad soppa blandas med gräddfil och en liten ketchup för att göra den lätta, smakrika såsen för denna biff Stroganoff.

Leanremsor av biff serveras med den läckra såsen över heta kokta nudlar. Lägg till en sallad och crusty bröd för en tillfredsställande, välsmakande familjen måltid.

Beef Stroganoff är en rysk maträtt som ursprungligen gjordes med lite gräddfil men ingen svamp eller lök. Som med många populära rätter, lägger olika kockar och kulturer sina egna variationer. Den vanligaste amerikanska versionen är gjord med remsor av ömt nötkött, gräddfil, lök och svamp, serveras över nudlar eller ris.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ta en stor kruka med saltat vatten till koka. Tillsätt äggnudlarna och laga mat enligt förpackningsanvisningarna. Dränera väl
  2. Under tiden värm oljan i en stekpanna eller sautpanna över medelvärme . Tillsätt stek och koka, rör om tills köttet är brunat. Tillsätt lök och laga tills lökan är ömt. Tillsätt vitlök och koka, rör om i 1 minut längre.
  3. Kombinera soppa, gräddfil, ketchup, Worcestershire sås och svamp med vätska; rör om för att blanda. Häll över köttet och värma igenom. Koka inte.
  1. Kasta de varma kokta nudlarna med smöret.
  2. Ordna nudlarna på plattor; topp med några av stek och sås. Eller servera nudlarna familjen i en stor skål med biff och sås i en serveringsskål eller skål.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 926
Totalt fett 58 g
Mättat fett 31 g
Omättat fett 18 g
Kolesterol 229 mg
Natrium 924 mg
kolhydrater 58 g
Kostfiber 3 g
Protein 44 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)