Lätt Stovetop Ground Beef Stroganoff

Detta är en enkel stovetop biff stroganoff gjord med malet nötkött. En liten mängd ketchup läggs till den klassiska grädde såsen för att fördjupa smaken.

Detta är den perfekta måltiden för en hektisk dag. Ställ lite nudlar eller potatis på att laga mat medan du lagar nötköttet, eller använd den lätta mikrovågsugnen "Ready Rice". Du får en god måltid på mindre än 30 minuter!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm oljan och smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Tillsätt lök och svamp och koka, rör om tills löken är genomskinliga och svampen är gyllenbruna. Ta bort löken och svampen på en tallrik och lägg åt sidan.
  2. Tillsätt markbiffen till samma stekpanna och laga koka, bryta upp och rör om tills nötköttet inte längre är rosa. Tillsätt mjölet och fortsätt tillagning, rör om i 2 minuter. Tillsätt buljong eller vatten och rör om att blanda. Tillsätt salt och rör om i gräddfilen. Tillsätt 1 eller 2 matskedar ketchup eller smak. Värm tills det är varmt, men koka inte.
  1. Servera stroganoff med varmt kokt ris, äggnudlar eller potatis.

Du kanske också gillar

Super Easy Crock Pot Beef Stroganoff

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 562
Totalt fett 34 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 142 mg
Natrium 1,031 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 3 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)