Slow Cooker Pulled Pork Barbecue

Ingenting slår långsamt kokt fläskkött för en fest eller samling. Smält-i-mun-fläsken är strimlad och serveras på smörgåsar. Det är enkelt och mångsidigt. Om du gillar värme, lägg till en tesked - mer eller mindre - av krossade röda paprikaflingor. För rökig gropsmak, tillsätt lite flytande rök.

Servera det här läckra revet fläskköttet med Carolina slawrostade mjuka bullar .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera en skivad lök längst ner i den långsamma ugnen.
  2. Stek fläskbröd med kryddnejlika, om du använder. Smaka med salt och peppar.
  3. Placera fläsken i långsam spis ovanpå den skivade löken. Skydda med den andra skivad lök och tillsätt 2 koppar vatten.
  4. Täck och koka på låg 9 till 12 timmar, eller tills fläsket är väldigt ömt och faller ihop.
  5. Ta bort fläskbrädet. Ta bort och kassera kryddnejlika, ben och fett samt eventuella överskottsvätskor och lökar kvar i potten.
  1. När fläsksteg är coolt nog att hantera, använd en gaffel eller fingrarna för att dra den ifrån varandra tills hela steket är strimlat. Om du ofta gör drakt fläsk kanske du vill köpa shredder klor. (Köttklyvklingor från Amazon)
  2. Återvänd den drabbade fläsken till crock potten. Tillsätt hackad lök och grillsås och lock. Värm på hög i 1 till 2 timmar eller tills löken är ömma.
  3. Servera på stora, crusty bullar med din favoritgrillsås. Garnera med dillpipor, tunt skivad rålök och syltad pepperoncini (italiensk banan paprika). Servera med skarpa, hemlagad slaw, antingen staplad på fläsksmörgåsarna eller på sidan.

tips

Har bråttom? Koka fläskspisen högt i 4 till 6 timmar.

Om grillsåsen är mycket tjock, lägg lite vatten strax innan fläsken är klar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 547
Totalt fett 27 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 172 mg
Natrium 689 mg
kolhydrater 25 g
Kostfiber 2 g
Protein 48 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)