Slow Cooker Parisienne Short Ribs With Mushrooms

Om du letar efter en kötträtt ska alla älska, du kan nästan inte gå fel med korta revben. Anbudet, smält-i-mun-köttet är bra serverat med grönsaker, eller strimla köttet och servera i tortillor eller smörgåsar .

Detta recept är en smaklig kombination av korta revben, svamp och rött vin eller buljong.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Ställ en stor stekpanna över medelhög värme. Stänk korta revben med salt och lägg sedan till den heta stekpannan. Bruna korta revben är bra på alla sidor. Krydda köttet med peppar och överför till en skål.
  2. Tillsätt oljan till stekpannan och sajla löken i ca 3 minuter; överför till långsam spis. Virvla rött vin, buljong eller vatten i den heta stekpannan och skrapa upp de bruna bitarna. Lägg till den långa ugnen tillsammans med biffens revben.
  1. Täck och koka på LOW i 8 till 10 timmar, eller tills korta revben är mycket ömma.
  2. Ta bort korta revben till en serveringsfat och håll den varm.
  3. Smält smöret i en stor stekpanna över medelvärme. Smörj svampen tills de är ömma.
  4. Tillsätt tillagningsvätskan från långsam spis till stekpannan. Smörja, skrapa upp pannesaften, tills såsen är reducerad och något förtjockad, ca 5 till 7 minuter. Ta bort stekpannan från värmen.
  5. Rör i gräddfilen och återgå till värmen tillräckligt länge för att värma igenom. Koka inte. Smak och justera kryddor. Häll svampsåsen över köttet och strö med färsk persilja.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1184
Totalt fett 94 g
Mättat fett 40 g
Omättat fett 43 g
Kolesterol 297 mg
Natrium 932 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 2 g
Protein 74 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)