Slow Cooker Chicken Stew With Potatoes

Denna lätta kycklinggryta kokas i långsam spis med potatis, majs, löksoppa och tomatsås. Det är en enkel kombination av ingredienser.

Liksom de flesta grytor är den här mångsidig. Tillsätt morötter eller andra hackade grönsaker till blandningen och använd benfria kycklingslår i stället för benkylling. Jag föredrar kycklinglår eftersom det inte finns något behov av att skilja kött från ben och ingen risk för ben i grytan. Om du använder benkål, ta bort den från långsam spis innan den faller isär. Ta bort köttet från benen, hugga det och sätt tillbaka det i långsam spis.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär varje kycklingkvist i 2 stycken (lår och ben) om så önskas.
  2. Blanda svamp soppa med vatten i långsam spis.
  3. Lägg till kycklingbitar, salt och peppar.
  4. Täck och koka i 1 timme på HÖG, lägg sedan till alla resterande ingredienser. Täck och koka på LOW i 6 till 8 timmar eller laga i 3 till 4 timmar på HÖG. När kycklingen är väldigt öm, ta bort köttet från benen, hugga det och sätt tillbaka det till långsam spis.
  1. Smak och justera kryddorna med koshersalt och nybakad svartpeppar, efter behov.
  2. Servera kycklinggrytan varm med kakor, crusty bröd eller kex.

Tips och variationer

Reader kommentarer

"Det här är en väldigt lätt och billig måltid som kan mata ett medelvärde till en stor familj. Jag har konverterat den till min tryckkokare. Det tar bara 7 minuter. Oavsett smak är tröstet och en av våra familjefavoriter. än receptet ser ut. Ge det ett försök. Du kommer inte bli besviken, "- Indiana Mom

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1361
Totalt fett 83 g
Mättat fett 31 g
Omättat fett 30 g
Kolesterol 391 mg
Natrium 684 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 5 g
Protein 107 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)