Slow Cooker American Chop Suey (aka Goulash)

Vem älskar inte amerikansk chop suey ? Denna långsamma kokare American Chop Suey - eller goulash, beroende på vilken del av landet du kommer ifrån - är en enkel enrättmat för att förbereda på en upptagen helgdag eller någon veckodag. Maltbiffblandningen kokar långsamt, sedan tillsätts den kokta makaronen strax före serveringstiden.

Servera denna tröstande maträtt med varma nybakade kex eller vitlöksbröd tillsammans med en kastad sallad för en hjärtlig och smakfull måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en nonstick-stekpanna över medelvärme, bruna markbiffen med hackad lök och grön paprika. När markbiffen inte längre är rosa, dränera av fettet och överföra till långsam spis.
  2. Tillsätt vitlökspulver, paprika, om du använder, ost, tomatpasta och tärnade tomater. Rör för att kombinera. Smak och tillsätt salt och peppar, efter behov.
  3. Täck och koka på låg i 5 till 6 timmar.
  4. Koka makaroner i kokande saltat vatten enligt förpackningsanvisningarna. Töm noggrant.
  1. Rör om den heta dränerade makaroner i den långsamma koktomaten och biffblandningen. Blanda väl och fortsätt matlagning i 10 minuter längre, eller tills det är varmt.

tips

Byt vitlökspulver med 1 eller 2 kryddnejlika i finhackad vitlök. Lägg det till långsam spis tillsammans med ost och tomater.

Lossa osten eller strö med parmesanost precis före servering.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 754
Totalt fett 41 g
Mättat fett 19 g
Omättat fett 15 g
Kolesterol 183 mg
Natrium 602 mg
kolhydrater 38 g
Kostfiber 7 g
Protein 59 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)