Grilling Game Hens

Dessa mini-kycklingar är enkla, eleganta och roliga

Den första missuppfattningen människor har om Cornish Game Hens är att de faktiskt är spel. Spelhönor är faktiskt kycklingar som är specifikt uppfödda för sin lilla storlek. Du har hört uttrycket "smakar som kyckling", ja; i det här fallet är det sant. De lagar mat och äter precis som kyckling med undantag av deras storlek. För den genomsnittliga personen är en spelhöna en måltid så planen på en per person och du kommer bara ha tillräckligt för alla med en bra potential för rester.

Eftersom hönor är praktiskt taget samma som kyckling, bör de vara beredda på ungefär samma sätt med, naturligtvis, kortare matlagning och beredningstider. Om du följer några grundläggande idéer kan du grilla bra spelhöna.

  1. Om du tänker att saltlake använder dina hönor någon typ av fjäderfä saltlösning och låt dem suga i ca 4 till 5 timmar.
  2. Game höns kan grillas över direkt värme om du först skär dem i halva genom mitten. För att göra detta, placera hönan, bröst ner på ett skärbräda och med en skarp kniv eller köksskjuv på båda sidor av ryggraden och ta bort ryggraden. Vänd sedan över det och skär genom framsidan direkt mellan brösten. Se till att du rengör skärningarna för att ta bort eventuella lösa ben.
  3. För att grilla hönor på ett rotisserie (min favorit metod), placera den första hönan på spett, tätt i gafflarna. Fortsätt sedan att placera höns på spettväven och vänd vardera en kvart vridning för att sväva vikten. Pressa dem tätt ihop och säkra till spett. Att få dem bra och tätt på rotisserie-spjället kommer att se till att de inte rör sig och med kvartvridningen låser de på plats.
  1. Om du vill använda en fyllning till dina vilthönor, se till att den är helt kokad och fortfarande varm när du fyller dem. Placera dem att laga mat så snart de är fyllda. Detta minskar risken för att bakterier bildas i fyllningen. Stuffing fungerar inte på ett rotisserie.
  2. Som med alla fjäderfä undviker du sugariska bastar, marinader eller såser för att förhindra bränning. Det är också användbart att använda en droppkanna för att förhindra uppblåsningar.
  1. Använd alltid en kötttermometer för att kontrollera om det är skonsamhet innan du tar bort fjäderfä från grillen.

En av de bästa sakerna om att servera Cornish Game Hens är presentationen. Servera dem på en stor tallrik med någon persilja att garnera och folk kommer att misstaga dig för en gourmetkock.