Sloppy Joe Biscuit Cups

Dessa lilla barn godkända kex koppar innehåller en smaklig slarvig joe-stil burgerblandning. Fyllningen är super lätt att förbereda, och kopparna gör en god lunch eller middag som barnen kommer att älska. Allt du behöver för att göra dessa kreativa muffin kopp burgare är en burk av kylda kärnmjölk kex och hemlagad slarvig joe fyllning.

Servera dem med coleslaw och pommes frites eller potatischips för en fantastisk måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 F (200 C / Gas 6).
  2. Fett 10 muffinkoppar.
  3. Värm oljan i en stor stekpanna eller sautpanna över medelvärme . Smörj biffen i stekpannan tillsammans med lök och paprika. Koka tills det inte längre är rosa och grönsakerna är ömma och rör sig ofta. Tillsätt vitlök och koka i ytterligare en minut.
  4. Rör i ketchup, vatten, tomatpasta, Worcestershire sås och brunt socker. Minska värmen till låg och sjuda i 5 till 10 minuter. Smak och tillsätt salt och peppar, efter behov.
  1. Separera röret med kex och rulla ut var och en för att bilda en planad cirkel (ca 4 till 5 tum i diameter). Montera en kexrunda i var och en av de tio muffinkopparna, pressa över bottnen och sidorna så långt som degen kommer att nå. Fyll varje kopp med ca 1/4 kopp av markbiffblandningen. Det är okej att höja det lite om du har lite överskott fyllning.
  2. Baka de slarviga joe kopparna i 12 till 13 minuter.
  3. Torka med den strimlade osten och sätt tillbaka pannan till ugnen. Baka de slarviga joe kexkopparna i ytterligare 2 till 3 minuter, eller tills osten har smält.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 545
Totalt fett 26 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 118 mg
Natrium 853 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 1 g
Protein 38 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)