Slippery Nipple: 3 sätt att göra det föreslagna partiet

En Slippery Nipple är en rolig och populär skytt som parar sambuca och irländsk krämlikor. Det är ett skiktat skott och de två likörerna ska inte blandas. Oroa dig inte, det är enkelt och det finns några Slippery Nipple recept att välja bland, inklusive de som använder Kahlua och Butterscotch schnapps.

Slippery Nipple Shot

Sambuca är en anis-smakad likör (likadan i smak till svart lakrits) och det är lite av en förvärvad smak som kan få dig att vaka i en skytt som den här. Den irländska krämen gör ett rättvist jobb med att tämma som smakar ner och drycken är faktiskt ganska bra.

Du kan också se en Slippery-bröstvårtor som ersätter sambuca med lika delar av anisette- och pepparmintskruvar . Det är verkligen en unik smak kombination, men du kan vara en av de människor som verkligen gräver det.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll sambuca i ett skottglas.
  2. Häll långsamt den irländska krämen över baksidan av en barsked så att den flyter på toppen.
  3. Lägg till en droppe grenadin i mitten av grädden för att skapa "bröstvårtan". Vissa bartenderar lägger till en körsbär i stället, men du får bilden.

En glatt nippel nr 3

Här är en annan version av Slippery Nipple. Detta recept lägger till butterscotch schnapps (som Buttershots), hoppar över sambuca, och för Kahlua istället.

Det är otroligt gott och den här versionen kommer att vädja till en större mängd drinkers.

Detta är ett annat skiktat skott och om du gillar det, kanske du vill kolla in den Buttery Nipple också.

För att göra denna dryck, laga bara 1/3 ounce varje av Kahlua kaffelikör , butterscotch-snaps och irländsk kräm i ett skottglas i den angivna ordern.

Dirty Nipple Shot

Den smutsiga bröstvårtan faller mellan de två Slippery Nipple recepten och det lånar lite från var och en av de andra dryckerna. Sambuca är tillbaka och Kahlua är kvar. Återigen, lägg grenaden till någon av dessa bilder för full effekt.

För att göra detta skott, lag 1/3 uns varje Kahlua, Sambuca och Irländsk kräm i den ordningen i ett skottglas.

Hur stark är skyttelippeln?

Sambuca är inte en svag sprit och det flaskas ofta på 42% ABV (84 bevis) , vilket är högre än genomsnittet vodka, tequila eller gin. Med det i åtanke kommer varje Slippery Nipple med sambuca att bli starkare än många blandade skott.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 149
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 8 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)