Skivade tomater med sur kräm och dill dressing

Denna läckra gräddfil och dill dressing är den perfekta topping för färska skivade tomater, vilket gör en snabb och enkel sidrätter för varje cookout eller sommar måltid. Den färska dillsmaken i sur grädde och majonnäsblandning ger den perfekta smaken av dina sommartomater, och det är också bra med andra grönsaker. Servera det med färska skivad gurkor, med laxfiléer eller croquettes , eller tillsammans med en sammansatt eller hackad sallad.

Förbandet är ett snäpp att sätta ihop. Blanda bara och kyld sour cream dressing tills du är redo att servera. Skiv tomaterna och ordna dem på en tallrik med en liten skål med gräddfilen på sidan för att familjen eller vännerna ska betjäna sig.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en skål, kombinera majonnäs, gräddfil, torkad dill, salt, peppar och lök. Rör för att blanda.
  2. Täck och kyld sour cream dressing tills serveringstid.
  3. Servera gräddfilen och dilldressen med de skivade tomaten eller servera den tillsammans med fisk, gurkor eller en kastad sallad. Det är särskilt trevligt med lax eller med en sallad med grillad lax.

variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 215
Totalt fett 23 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 17 mg
Natrium 181 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)