Kall Buffalo Ostdip

Denna smakfulla buffelostdocka är gjord med endast 4 ingredienser. Cremeost, majonnäs och Buffalo-vinge sås kombineras med lite hackat selleri för ett knäckt och gott dopp. Dipet är perfekt för kycklingvingar eller stekt kycklingremsor . Eller servera den med grönsakspinnar eller flis.

Basdipningen serveras kallt, men det finns många variationer som du kanske vill överväga, inklusive bakade dips. Gräddfil kan användas istället för majonnäs, och strimlad ost är ett annat möjligt tillägg. Ta en titt på variationerna (nedan) för några andra idéer.

Om du är osäker på värmen, använd 3 till 4 matskedar av vingssåsen och lägg till mer till blandaren, smaka mellan pulser, så att du passar din smak. Det är ett läckert dopp för att servera din matchdag eller göra det till en fest eller pottlucka.

Servera dopp med grönsaker, chips eller kakor.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en skål med en handhållen stavblandare eller i en matberedare, kombinera gräddeost, majonnäs, vingsås och selleri. Blanda eller bearbeta tills mjuk.
  2. Servera dopp med kycklingvingar, kycklingremsor, grönsakspannor eller kakor.
  3. Täck skålen och kylda tills serveringstid.
  4. Receptet gör ca 2 koppar dopp.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 148
Totalt fett 15 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 32 mg
Natrium 327 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)