Kosher Creamy Avocado Spread (Pareve) Recept

Om du har en mogen avokado till hands och inte känner sig riktigt som guacamole , är det här enkla avokadospridd receptet ett bra alternativ.

Majonnäs ger en krämig konsistens och zippy tang som gör det till en idealisk smörgås kryddor eller dockan för stekt fisk, som den här majsmjölk-crusted flounderen . Du kan också servera detta barnvänliga recept som ett dopp. Morötter, selleri, jicama, rädisor, paprikor eller chips skulle alla para fint med den.

Du kan använda en gaffel för att mäta avokado och blanda spridningen, men om du är ute efter en superkrämig konsistens, försök med en nedsänkningsblandare.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär avokado halvt i längden. Ta bort gropen. Skaka avokado köttet i en liten skål, och mash bra med en gaffel eller använd en nedsänkningsblandare för en super-krämig textur.
  2. Tillsätt citronsaft, majonnäs, malet vitlök och salt. Blanda väl.
  3. Servera omedelbart, eller kyla, täckt, i en lufttät behållare innan du erbjuder med skurna grönsaker (morötter, paprika, blomkål, etc.), kakor eller pitabröd .
  1. Rester kan lagras i en lufttät, täckt behållare i 1 till 2 dagar i kylskåpet, men kom ihåg att det är bäst att njuta av det samma dag det görs, eftersom blandningen kommer att påta sig en oattraktiv brunfärg på grund av oxidation .

Sandwich Idéer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 168
Totalt fett 11 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 322 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 5 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)