Pork tenderloin

Stor smak, låg fetthalt, fantastiskt grillning

Pork tenderloin är ett bra kött att grilla. Det är inte bara lågt i fett men är mycket anpassningsbart till många recept . Tenderloin är också lätt att grilla. Det största problemet du kan ha är att torka. Eftersom tårta är så låg i fett kan det torka snabbt på grillen. Det finns fyra knep till saftig, öm och smakfull fläskfilé . Börja med en välsmordad filén, se till att ta bort någon "silver" hud från ytan.

Silverskinnet är ett glänsande membran som du oftast hittar på smörgåsar.

När du har smaktornet trimmat och klart, beredda en saltlösning. Du behöver ungefär en kvarts vatten med 2 matskedar bordsalt eller 3 matsked koshersalt. Placera malet i saltlake och kyl i ca 12 timmar.

För att förbättra smaken av nötköttet, använd en gnidning, våt eller torr. Detta kan vara en enkel beläggning av vitlök och peppar eller vad du föredrar för fläsk. Medan saltlösningen bidrar till att lägga till fukt i köttet kommer gnidningen att tillsätta smak och skapa en skorpa över ytan medan den grillar.

Det tredje tricket att få din smörgås precis rätt är i grillningen. När nötköttet har tagits bort från saltlösningen, torkat och belagt med en gnidning, är det dags att sätta på grillen. Ha din grill bra och varm; ett dubbelt lager av kol för kol eller den höga inställningen på din gasgrill . Nu är det riktiga tricket här att behandla nötköttet som det har fyra sidor.

Att vara en lång runda måste du få insidan tillagad genom att inte bränna ytan. Grilla malet i cirka 3 till 4 minuter på var sin fyra sidor.

Det sista du behöver göra är att ta bort marmeladen från grillen när den inre temperaturen når 140 grader F / 60 grader C. Naturligtvis är det lite lågt för fläsk, så vad du gör är att täcka marmeladen med folie och låt den stå i ca 5 minuter.

Eftersom grillning använder en mycket hög värme fortsätter maten att laga mat efter att de tagits bort från grillen. Använd detta för att låta anslagen nå runt 145 grader F / 65 grader C innan du serverar den. Se till att du placerar vilande tennslang på ett ställe där det inte kommer att vara konstant kylt.

När du har gjort, skiv anslagen cirka 1/2 tum tjock och servera.