Pomegranate Gin Fizz Recept

Den mjuka, blommiga smaken av Beefeater Dry Summer Edition Gin inspirerade mig att spela med en fruktig, örtvridning på en favoritcocktail, Gin Fizz .

Detta recept lägger till granatäpple via PAMA likör med bara en hint av lavendel för att accentuera gin. Om så behövs kan granatäpplejuice användas och friskt limejuice och läsk från en sifon eller annan seltzer tillverkare rekommenderas.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll andar, juice, sirap och äggvita i en cocktailskakare fylld med is.
  2. Skaka kraftigt (mer än vanligt om du använder äggvita för att försäkra dig om att det blandas noggrant med övriga ingredienser).
  3. Stam i ett kylt highball glas fyllt med isbitar.
  4. Börja med läskvatten.

Fler tips för granatäpplen Gin Fizz

Medan ägget är frivilligt rekommenderas det också. Äggvita lägger till en härlig konsistens som är vanlig i klassiska fizzdrycker och, även om drycken är bra utan den, gör den en mer läcker cocktail.

Vid något tillfälle måste du hitta ett ersättare för gin eftersom denna flaska Beefeater endast kommer att vara tillgänglig under sommaren 2010, så jag föreslår att jag går med den ljusare, nya stilen av gins som Hendrick eller G'Vine . Varje gin med en mjuk, unik profil kommer att fungera underverk här.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 87
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 11 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)