Polar Bear Oreo Cookies

Isbjörns Oreo-kakor är så söta, de är inte klara! (Paus för groans.) Billiga ordspel åt sidan, dessa kakor kan vara det bästa att hända med Oreos sedan uppföljningen av krämfyllning.

Det tar bara några minuter och några ingredienser förvandlar vita chokladdoppade kakor till snygga isbjörnar eller söta tassprints. Dessa skulle vara perfekta på alla djur- eller vintertema-fest!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Rikta ett bakplåt med vaxat papper eller pergamentpapper och lägg åt sidan för nu.

2. Placera 16 oz vit godisbeläggning i en medium mikrovågssäker skål. Mikrovågsugn i 30 sekunder, omrör efter varje 30 sekunder för att förhindra överhettning, tills beläggningen är smält och jämn.

3. Doppa en kaka i beläggningen med gafflar eller doppverktyg tills den är helt täckt. Ta bort det från beläggningen och låt överskottet droppa tillbaka i skålen och placera det på en bakplåt kantad med pergament eller vaxat papper.

4. Gör isbjörnen eller paw print design medan choklad är fortfarande våt. För att göra en isbjörn, skär en vit godisbeläggningsplatta i hälften och tryck de två halvorna mot botten av kakan på toppen för att representera öronen. Stick en extra skiva på framsidan av kakan för björns nosparti. Tryck två godisögon i kakan. Avsluta genom att doppa botten av en M & M i beläggningen och trycka den på nospartiet för att vara näsan.

5. För att göra tasstryck smälter du 1/4 kopp mörk beläggning och placerar den i en papperskegel eller en plastpåse med ett hål som skärs i hörnet. Tryck en chokladskiva i mitten av kakan medan beläggningen fortfarande är våt. Rita 5 linjer ovanför skivan för att representera klomärken.

6. Kyl in brickan för att låta kakorna sätta helt i ca 15-20 minuter. Förvara dessa isbjörn-oreokakor i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till två veckor.

Obs! Om du inte har godisögon kan du enkelt ersätta vita chokladflisar för ögonen. Lägg en liten prick med smält mörk choklad till mitten av varje chip när du lägger den på ansiktet, och de kommer att se ut som ögon!

Klicka här för att se alla kakabaserade godisar!

Mer Animal Candies: