Creamy Spaghetti Sauce Slow Cooker Recept

Ett favoritrecept för krämig spagetti sås, med en hemlig ingrediens. Koka denna enkla spaghettisås med 3 ingredienser på spisen eller i en crockpot.

Lägg till något annat du bara älskar i spagetti sås som paprika, lök, selleri, extra kryddor, etc.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Brun nötköttet i en stekpanna, eller gör det på ett riktigt enkelt sätt och koka det. Kokning fungerar bara för nötkött, inte slipat kalkon eller kyckling. För att koka det, tillsätt bara tillräckligt mycket vatten till markbiffen för att täcka den. Rör för att bryta upp det. Koka tills nötköttet inte längre är rosa.
  2. Töm i en kruka eller skål och låt fettet stryka så att du kan kassera det ordentligt. Häll inte ner den! Det kommer att täppa till det.
  1. Sätt det kokta biffet, såsen och soppan i en stor kastrull; rör om och simma i ca 1 timme. Tiden är inte för kritisk. Det behöver bara bubbla för att blanda smaker.
  2. Du kan också laga det i crockpotet i några timmar . Hur som helst är det bra, och det klamrar sig till spagetti nudlarna.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 327
Totalt fett 17 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 113 mg
Natrium 138 mg
kolhydrater 6 g
Kostfiber 0 g
Protein 35 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)