Pine Nut Tips och åtgärder

Rostning bringar ut smaken av tallötter

Pine nötter är små tår-släppta formade tannfärgade frön som mäter ungefär 1/2 tum långa. När de ätas råa har frön en mjuk bett och de flesta har en söt, smörig smak. Som deras namn antyder, pinjekernor att komma från tallar. Det finns cirka 20 arter av tallar som producerar frön tillräckligt stora för att vara värda att skörda att sälja. I andra tallar är fröerna också ätliga men är för små för att vara tillräckligt stora för att skörda och sälja för konsumtion.

Tallötter runt om i världen

Tallötter äts mycket vanligt i Europa, Asien och nu USA. De kan hittas hela i kött, fisk, sallader eller bakverk. Dessutom läggs krossade eller pulveriserade pinjenötter till pesto och andra rätter. De är välkända i Pignoli-kakor, en italiensk-amerikansk söt behandling gjord av mandelmjöldeg och toppad med rostade pinjenötter.

Pine Nut Cooking Tips

Tallötter är en vanlig ingrediens i olika recept. Dessa enkla tips hjälper alla hemkockar som de införlivar pinjenötter i deras matlagning .

Vanliga mätkonverteringar för tallötter

När du lagar mat med eller köper pinjenötter kan det vara till hjälp att känna till följande mätkonverteringar. Läs igenom alla recept noggrant för att bestämma innan du lagar mat om tallötterna ska vara råa eller rostade och hela eller malda.