Personlig Pizza Dough Recept

Här är ett bra recept för att göra dina egna personliga pizzor. Jag gillar att bryta degen ner i tre delar för att göra tre personliga pizzor, men degen kan också brytas ner i fyra delar för mindre pizzor. Varje liten pizza kan skäras i fyra stycken, vilket gör detta till ett bra recept på sömnkvällar där barnen kan lägga sina egna påfyllningar till pizzorna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medium skål rör om i jäst, vatten, socker, salt och olja. Blanda in tillräckligt med mjöl för att göra en deg som kan knådas. Vrid degen ut på brädet och snabbt knåd i 3 minuter, tillsätt mer mjöl om degen är för klibbig att knäda. Placera degen i smurt skål och flip degen över i skålen så att degen är lätt smurt. Täck och låt upp i varm, utkastfri plats tills den fördubblas i storlek, vilket bör ta cirka 30 minuter.
  1. Dela degen i tre lika delar. Smörj pannan eller bakplattan . Pressa en deg del i en 9-tums cirkel på smörgryta. Sätt på såsen och önskade toppings. Baka pizza vid 400 grader F i ca 20 minuter, eller tills pizza kanterna är lättgyllda. Du kan baka alla tre personliga pizzor eller placera de andra två degdelarna i en plastmatningspåse och kyl eller frysa för senare användning.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 87
Totalt fett 9 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 778 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)