Pepparmint Hot Chocolate Pancakes

Vi älskar den klassiska smaken kombinationen av mörk choklad och pepparmynta, särskilt i vår heta choklad . Det finns inget som varm, rik choklad och djärv myt för att ljusna din dag. Så varför börja inte din dag på högra foten? För den ultimata frukost-dessertmashupen, tar denna maträtt alla smaker av en pepparmint varm choklad och applicerar dem på mjuka och fuktiga pannkakor . Smeten är förlåtande enkel, med kakaopulver som gör pannkakorna djupbruna. Chokladsås står för sirap och chokladflis, mini marshmallows och krossad pepparmynta godis tar hela skålen till nästa nivå.

Håll pannkakorna i en låg ugn eller under en tjock kökshandduk när du gör dem till att hålla dem varma. Om du inte har choklad sås handy, gör din egen genom att smälta 1/2 kopp halv-söt chokladflis och tillsätt varm mjölk eller grädde tills du når önskad konsistens.

Pepparmint Hot Chocolate Pancakes gör också en snabb och god efterrätt om du inte har tid eller energi att göra en hel chokladkaka . Det är lätt att göra precis nog utan massor av rester för att testa dig nästa dag!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda i mjöl, kakaopulver, socker, natron och salt i en liten blandningsskål. Blanda väl.
  2. Blanda i mjölk, ägg, canolaolja och pepparmyntextrakt (om du använder) i en blandningsskål. Blanda väl.
  3. Tillsätt de torra ingredienserna till de våta ingredienserna och blanda tills de är kombinerade. Blandningen blir klumpig.
  4. Värm en stor stekpanna över medelvärme. När det är varmt, lägg till 1 tesked smöret och låt smälta, belägga pannan. Tillsätt ca 1/4 kopp smet för att bilda en pannkaka. Upprepa 1 till 3 gånger, beroende på stekpannans storlek, och placera pannkakorna jämnt ifrån varandra utan att röra.
  1. Låt koka i 1 till 2 minuter, eller tills kanterna sitter upp och bubblor har bildats på toppen av pannkakan och börjar popa. Vänd och koka ytterligare 1 till 2 minuter, eller tills den är kokt igenom. Håll pannkakorna varm under en kökshandduk eller i en låg värmeugn.
  2. Tillsätt ytterligare en tesked smör och upprepa tills hela smeten är kokad.
  3. För att servera, toppa varje hög med varma pannkakor med chokladsås, chokladflis, mini marshmallows och pepparmint godis.