Pasta med Edamame, Mint och Basil Pesto

Detta var född av några kvarvarande Mint Basil Pesto, och min önskan att arbeta edamame i varje maträtt jag kan. Jag tror edamame är en av de mest perfekta matarna på jorden. Om jag någonsin får en annan hund kan jag kalla honom Edamame. Ingen störning mot min nuvarande perfekta hund, Cooper.

Och det här är ett annat ögonblick för en nut-fri pesto, eller mutterfri om du vill att den ska vara. Jag är allergisk mot nötter, vilket är anledningen till att jag alltid gör nötterfria pestos, men när du lagar mat för alla barn (eller någon) vet du inte, det är så smart att dubbelkontrollera, och när du är i tvivel lämna dem ut. Denna pesto är så ljus och ren och utsökt, och edamamen lägger till underbar konsistens , så ingen kommer att sakna nötterna. Du kan också passera en liten skål rostade pinjenötter vid bordet om du vill erbjuda möjligheten till den extra kramen för dem som kan delta.

Missa inte: Pasta Recept Du kommer att vilja göra igen och igen

Enkel räkorpasta

Pasta med Rampar, Edamame och Sugar Snap ärter i en lätt krämig sås

Pasta skal med pumpa i en krämig, ostliknande sås

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka pastan enligt förpackningsanvisningar och dränera, men reservera ca en kopp pastaens kokvatten.
  2. Under tiden placera edamamen och pesto i en matberedare eller blandare och blanda tills de är renade. Skrapa ner sidorna, tillsätt ½ kopp vatten och olivolja och blanda igen. Kasta Edamame Pesto med den heta kokta pastaen och lägg till en annan ½ kopp pasta kokvatten för att lossa pesto så att det täcker såsen snyggt.
  1. Servera varma, passera parmesan vid bordet.

Missa inte: Mer 5-ingrediens pasta Recept

Pasta med Creamy Sundried Tomat- och Scallionsås

Hela Grain Penne Med Kucchini, Tomat Och Feta

Kyckling och svamp Marsala Rotelle

Campenelle med Kycklingkorv, Kale och Oliver

Tunn spaghetti med fänkål, bacon och parmesan

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 339
Totalt fett 7 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 3 mg
Natrium 70 mg
kolhydrater 58 g
Kostfiber 3 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)