Buttery Rich Ritz Pecan Pie

Min kära vän Aileen sa att denna Ritz Pecan Pie var den enda Pecan Pie hon visste växa upp. Det var inte förrän hon rörde sig söderut, så insåg hon att det här receptet inte var detsamma som en sydlig pecannakaka. Hon föredrar fortfarande detta recept, eftersom det inte är så sött. Vad denna paj saknar i sötma gör mer än det för rikedom.

Jag växte upp på Ritz Crackers och det enda valet av nöt för bakning var en pecan. Det är roligt, men mor har aldrig gjort denna paj. Jag är säker på att det är för att hon älskade en vanlig Pecan Pie. Tillfälle, min svärmoras favorit desserter är också en riktig Pecan Pie.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 350 grader F. Smörj en 9-tums pajplatta. Använd antingen en matprocessor eller zip-lock-väska och en rullpinne för att krossa krackarna. Slå äggvita tills det är styvt. Vik i krackkrummen och resten av ingredienserna. Sätt i pajplattan. Baka din paj i 25 minuter. Kyl Ritz Pecan Pie på trådstället före servering.

Servera med hemlagad vispgrädde .

Anteckningar i marginen:
* Även om det inte är nödvändigt att skåda pekannötterna i detta recept föredrar jag den starkare muttersmaken.

Bästa sättet att skriva ut detta recept

Fler Recept Made With Sweet and Savory Crackers:
Barking Crackers aka Crack - Det är fantastiskt hur man gör en karamell och häller den över ett lager saltkakor kan vara så beroendeframkallande.

Rengör dina kakor med kakor - Graham-kakor finns i dessa kakor, tillsammans med många läckra ingredienser.


Orange Icebox Pie - Denna paj är bara en av många kalla och krämiga pajer som har en graham cracker skorpe.

Mat Trivia:
Pekannötter odlas i alla södra och sydvästra stater inklusive Kalifornien. Albany, Georgia sägs ha de flesta pekannötter i USA. Pekannötter är laddade med antioxidanter, vilket hjälper till att göra hjärtat friskt och sänka kolesterolet. De är en bra källa till växtprotein och kan skydda sinnet från neurologiska sjukdomar som Alzheimers. Pekannötter kan till och med hjälpa till med viktminskning. Självklart kanske inte när jag äter dem. Jag gillar mina pekannötter i söta och / eller salta godisar.