Double Chocolate Gooey Brownies (Parve)

Efter att ha smakat dessa Double Chocolate Gooey Brownies på sin kusins ​​Shabbatbord, antog Giora Shimoni receptet. Han gillar den lätta förberedelsen och barnanpassningen. Bäst av allt, eftersom receptet är pareve (mjölkfritt), är det perfekt för capping av en kött måltid.

I stället för att lägga på brownies med chokladflis, försök haka i högkvalitativ mörk choklad i små bitar. Omkring 5 gram choklad ger 1 kopp små bitar.

Om du gillar smaken av extra jungfruolja i dina sötsaker, kan du använda den i detta recept. Välj både en olivolja och mörk choklad med fruktiga eller gräsmatta för den mest spännande smaken.

Redigerad av Miri Rotkovitz

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 ° F. Lätt olja en 9x13x2-tums bakpanna.
  2. Torka ihop i socker, mjöl, kakaopulver och salt i en stor mixskål. Tillsätt olja, ägg och vanilj och blanda tills det är smidigt (smeten blir tjock). Häll smeten i den färdiga bakpannan. Använd en spatel för att släta toppen och sprida smeten till kanterna på pannan. Stänk jämnt med chokladflisen eller hackad choklad.
  1. Baka i den förvärmda ugnen i 25 till 30 minuter, eller tills browniesna är inställda och en tester insatt i mitten kommer ut ren. Överför pannan till en trådhylla för att svalna innan du skivar browniesna med en skarp kniv. Serveras varmt eller vid rumstemperatur.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 113
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 28 mg
Natrium 73 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)