Fyllda burgare

Den här hamburgerens hemlighet är på insidan.

I tävlingen att göra den bättre burgeren har den största hindren kommit upp med något som är mer än en vanlig köttpatty i en bulle. Svaret på detta är att saker som är patty. Genom att sätta saker som ost, svamp eller chili peppar i patty kan du ta din hamburgare till en helt ny nivå.

Om du någonsin har försökt att blanda hackade grönsaker eller riven ost till en köttpatty har du upptäckt att du hamnar med patty som faller sönder på grillen.

Lösningen på detta är att göra två tunna patties och placera godsakerna däremellan. På så sätt håller pattan ihop samtidigt som den vrids på grillen.

Processen är enkel. Börja med att bestämma hur många hamburgare du vill göra. Dela upp köttet du använder i dubbelt så många bitar. Lägg inte till något på köttet som kan göra det mindre tätt. Pressa varje bit ut i en vanlig storlek, men ca en kvart tum tjock. Nu är du redo att stoppa pattiesna.

Vad du sätter i patty bör vara liten i storlek och del. Om du övertar det kommer det att komma ifrån varandra på grillen. Du bör också försöka undvika allt som har mycket fukt. Grated ost, hackad paprika, hackad och sauteed svamp fungerar bra. Nästan allt du vill ha på en burgare kommer att fungera. När du har fyllningen klar, placera den i mitten av en patty . Sprid ut det och lämna gott om utrymme runt kanterna.

Placera den andra pattyen på toppen och tryck ihop kanterna. Se till att du har en bra solid patty som inte är mer än en tum tjock.

Med pattiesna färdiga, följ samma grundläggande metod för grillning av en hamburgare. Börja med en mycket varm grill, låt patty släppas från matlagningsytan och var försiktig med vändning.

Om du gör det rätt borde du bara ha flip pattiesna en gång. Servera med dina favorit toppings och se överraskningen på människors ansikten när de biter in i dessa underbara hamburgare.