När det är okej att dricka ett öl före middagen

Många har tumregler om när det är dags att börja dricka. 5:30 eller 6 pm verkar vara den allmänna regeln med enstaka öl med lunch . Men finns det bra skäl att ha en öl före middagen? Jag gjorde lite avslappnad frågar, ställde upp frågan på ett par sociala medier och kom med några motiveringar som folk använder för några ante meridiem övergivenhet.

Semester

Om du är en flop på stranden eller sjunker i en hängmatta slags vacationer, finns det inget fel med att spricka en öl öppen för att hjälpa dig att koppla av dig. De flesta av oss har bara ett eller två veckor om året som vi kan använda för faktisk semester. Åh, säkert, vi kan ha mer "semesterdagar" än det på böckerna tillbaka på kontoret, men låt oss möta det, många av dem går ner i rören av livsförpliktelser. På de äldsta få reella semesterdagarna, varför inte en öl med frukost?

Högtider

Man kan vara frestad att klura semester med semesterdagar men de är väldigt olika. Att få tillåtelse att ha det är öl är därför mycket annorlunda på semester än på riktiga semesterdagar. Det finns inget avkopplande på semester. I själva verket finns det faktiskt ganska mycket tryck.

Om du spelar värd så har du påtryckningar för att förbereda den perfekta traditionella måltiden, se till att huset är redo för företaget, hoppas att nischarna, nevonen och / eller barnbarnen bryter färre lampor i år än de varade och generellt underhåller dina gäster .

Om det inte är en ursäkt för morgonlager, vet jag inte vad som är.

Om du inte spelar värd måste du förmodligen köra ganska långt för att komma till ditt semestermål. Förpackning barnen, gåvorna - om det är den sortens semester - och dig själv i bilen klockan 4 var inte kul. När du äntligen anländer är du med din familj.

Nu älskar vi alla våra familjer men du vet hur de kan vara. Om din farbror inte tappar bort sina galena politiska åsikter, gör din mamma dåligt dolda anmärkningar om vilket fel din skilsmässa var eller din kusin berättar om hans senaste kampanj och hur han nu gör dubbelt så mycket som du. Snälla, i namnet på allt helligt, ha en öl!

Spel dag

Oavsett om du sitter på spel eller bara värmer upp för söndagsspelet på TV hemma, får alla ett förmiddagskort för att dricka en öl med spelet. Oavsett din speldag är matritualen - heta vingar, kalla nedskärningar, chilihundar, pizza etc. - Dessa livsmedel kräver i praktiken ölskämm dig inte om solen inte har nått det senast innan du bestämmer dig för att öppna en.

Nattskiftarbete

Det finns en bar här i min lilla stad Cape Girardeau, Missouri. Det kallas återställningsrummet och det är en riktig dykbar. Det som gör det anmärkningsvärt är att det är en av de få ställena i staden som serverar alkohol och är öppen 24 timmar. Jag är inte en kännare av dykkstänger även om jag får överklagandet. Den här har definitivt alla trappings. Det är mörkt, tack och luktar av gammal cigarettrök och sorg. Hela framväggen är glasfönster men på något sätt kan solljuset inte tränga in, det är verkligen ganska fascinerande.

Klientellet är mestadels vad man kan förvänta sig, dyster ser män av obestämd ålder med djupt rynkade ansikten och ögon som aldrig verkar fokusera. Alla kvinnor verkar vara väldigt trötta, kedje-rökning 57-åringar.

Det är om du inte går lite innan 8 morgon. Då ser du förutom stamgästerna en samling av trötta men jocular människor i olika åldrar, de flesta bär på scrubs. De kommer att ha fått jobb från kyrkogårdskiftet på sjukhuset och har slutat in för en öl eller tre innan de hällde sig i sängen. Efter att ha hört några av sina krigshistorier om nötväskepatienterna eller den inre politiken hos sjukhuspersonalen inser du att dessa människor av det bästa ursäkta någon för att ha en öl så tidigt på morgonen som de jävla bra tack!


Brew Day

Det här är det speciella homebrewers undantaget. Inget annat kommer att hända på brygdag, speciellt om du är en allkornsbryggare. Dra ut utrustningen, sterilisera den, ställa den upp och slita den senare, rengöra den och lagra den tar så mycket av dagen att det kan tyckas att bryggan själv är sekundär för rengöring och underhåll av utrustning. Så börjar dagen med en homebrew från din sista sats för att påminna dig varför du gör det här är bra för mig.