Grön tomat varmkorv

Smakfulla gröna tomaträtter är det perfekta läskret för varmkorv och hamburgare, eller rör några i din dressing för pasta eller potatisallad.

Detta är ett bra sätt att använda de sena säsongens gröna tomater .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera de hackade grönsakerna och saltet i en stor rostfri panna. Täck och låt stå på en sval plats (ca 65 F till 70 F) i 10 till 12 timmar, eller över natten.
  2. Häll grönsakerna i en kolv över diskbänken och låt avta. Skölj med kallt vatten och använd händerna för att klämma ut eventuella överskottsvätskor.
  3. Slaka på kryddor och sellerifrön i en cheesecloth kryddväska.
  4. I en stor rostfri eller emaljerad pan kombinera ättika, kryddväskan, hackad vitlök och vinägerna. Lägg ättikablandningen över hög värme och koka, omrör tills socker är upplöst. Tillsätt den tömda gröna tomatblandningen och koka upp blandningen. Minska värmen till medium-låg och koka försiktigt, rör om ofta, i 1 timme.
  1. Medan blandningen lagar mat, förbereda arbetsområdet, burkarna, burkarna och locken. Se Förberedande burkar för konservering och kokande vattenbehandling .
  2. Fyll heta, beredda burkar och ta bort eventuella luftbubblor med en liten plastspatel och lämna 1/2-tums huvudutrymme. Rengör burkfälgar och passa med lock och ringar. Process i en täckt kokvattenbadburk i 10 minuter. Stäng av värmen, ta av locket och låt burkar stå i varmt vatten i 5 minuter. Ta bort till ett ställ för att kyla helt.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 20
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 339 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)