Motor 2 Diet Vegan Lasagne Recept

Vegetabilisk lasagne med sötpotatis, sanktionerad av Engine 2-kosten! Om du har hört talas om den hjärt-friska och kolesterolsänkande Engine 2 Diet och vill prova ett godkänt recept från Engine 2, här är ett exempel på vegetabiliskt lasagnrecept att prova.

Detta är Rip Esselstyns Motor 2 Diet "Raise the Roof", sötpotatis vegetarisk och vegansk lasagne med massor av grönsaker: svamp, broccoli, paprikor och majs och toppad med en knasande cashew topping. Det är så bra, säger han, att han tjänade det vid sitt eget bröllop! Det är också lågt i fett och kolesterolfritt. Detta recept från Engine 2 är artighet av The Engine 2 Diet , av Rip Esselstyn. Bläddra ner för mer Engine 2-provrecept för att försöka.

Se även:

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 400 grader.

Sauté lök och vitlök på hög värme i 3 minuter i en wok eller nonstick pan. Tillsätt svampen och laga tills löken är luddiga och svamparna ger upp vätskan. Ta bort dem till en stor skål med en slitssked. Boka svampens vätska i pannan. Sauté broccoli och morötter i 5 minuter och lägg till svampskålen. Sauté paprika och majs tills det bara börjar mjukna.

Lägg dem till grönsakskålen.

Töm silken tofu genom att linda i pappershanddukar. Bryt upp det direkt i handduken och blanda i grönsakskålen. Lägg kryddor till grönsakskålen och kombinera.

Att montera vegetabilisk lasagne:
Täck botten av en 9-by-13-tums gryta med ett lager av sås. Lägg till ett lager av nudlar. Täck nudlarna med sås. På så sätt lagar nudlarna i ugnen, vilket sparar tid och energi. Spred grönsaksblandningen över de såsade nudlarna. Skydda med ett lager nudlar och ett annat dressing av sås. Tillsätt spenaten till det andra lagret av såsade nudlar. Täck spenat med mashed sötpotatis. Lägg till ett annat såslag, det sista lagret av nudlar och en sista toppning av sås. Täck lasagne med tunna skivade romatomater.

Skydda med folie och baka i ugnen i 45 minuter. Ta bort folien, strö över cashewnötterna och sätt tillbaka till ugnen i 15 minuter. Låt lasagne sitta i 15 minuter innan servering.

Gör 10 - 12 portioner av sötpotatislasagne.

Detta segetable lasagne recept återtryckt med tillstånd från The Engine 2 Diet , av Rip Esselstyn . Här är några fler exempel Engine 2 Diet recept för att försöka: