Lime Rickey: Ett uppfriskande dryckrecept med fräsch lime

Lime Rickey är en uppfriskande tartkombination av färsk limejuice, enkel sirap och seltzer. Det är lätt att göra och är en stor "jungfru" drink för teetotalers.

Den bästa Lime Rickey kommer från färskpressad limejuice och det är den perfekta användningen för din citruspress . Den andra nyckeln är att göra din egen enkla sirap och om du har socker och vatten, är du bara tio minuter från denna enkla ingrediens.

Medan detta recept kommer att göra om fyra 6 ounce drycker, är det väldigt lätt att dubbla eller tredubbla för att skapa mer. Du kan till och med minska storleken och göra ett glas för dig själv på en varm sommarmiddag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda limejuice och enkel sirap i en burk eller en mätbägare med en pipa.
  2. Fyll fyra glas med is.
  3. Dela upp sötad limesaftblandning mellan glasögonen (ca 3 uns).
  4. Fyll resten av glaset med seltzer (ca 3 uns).
  5. Rör om med en swizzle-stick eller en lång sked och garnera med en lime-kil.

Fler tips för att göra en stor Lime Rickey

Din drink kommer att vara lika uppfriskande, det här tricket kommer helt enkelt att spara dig tid eftersom du inte behöver klämma limejuice varje gång du vill ha drycken. Oroa dig inte, både lime hjärtat och sirap är lätta att göra och du kan gå på en juicing frenesi för att göra så mycket du vill i en enda sats.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 117
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 22 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)