Lime Jello Cool Whip Pie Recept

När du vill ha något coolt och uppfriskande som inte tar tid alls, är denna lime Jello Cool Whip Pie den perfekta efterrätten. Det är bra för sommarpartier och picnics, och det är så enkelt att barnen kan göra det själv. Det är inte riktigt en lämplig ersättning för nyckelkalkpai, men den har en liknande sötartsmak. Garnera med färska lime skivor.

Naturligtvis kan du enkelt göra denna paj med citron Jello och citron yoghurt, persika Jello och persika yoghurt ... möjligheterna är begränsade bara till din fantasi.

Var noga med att kolla på: Lätta efterrätter som börjar med chokladpudding

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lös upp Jello i kokande vatten .
  2. Vispa i yoghurt och fryst piskad topping tills den är jämn. Häll blandningen i den beredda pajskorsan. Kyl i kylskåpet i 3 timmar eller tills det är fast.
  3. Servera garnerad med färska lime skivor och vispad grädde.

Missa inte: Cranberry Cool Whip Jello Dessert Recept

Vad är Jello-O?

"Jell-O säljs beredda (redo att äta) eller i pulverform, och finns i olika färger och smaker.

Pulvret innehåller pulveriserat gelatin och aromämnen, inklusive socker eller konstgjorda sötningsmedel. Det är upplöst i varmt vatten, sedan kylt och tillåtet att sätta. Frukt, grönsaker och vispad grädde kan tillsättas för att göra utarbetade mellanmål som kan formas till former. Jell-O måste sättas i kylskåp tills det serveras, och när det är satt kan det ätas.

I 1897 var Pearle Bixby Wait i LeRoy, New York, snickare och hostningssirapstillverkare, en gelatin dessert, kallad Jell-O. Han och hans fru May tillagde jordgubbar, hallon, apelsin och citron flavoring till granulerat gelatin och socker. Sedan 1899 såldes Jell-O till Orator Francis Woodward (1856-1906), vars Genesee Pure Food Company producerade den framgångsrika Grain-O-hälsodrickan. En del av det juridiska avtalet mellan Woodward och Wait behandlade liknande Jell-O-namn. "

Hur man gör hemlagad sötad vispad grädde:

I en blandningsskål, med en visp eller en handblandare, kombineras kräm- och konditorernas socker bara tills det bildas något fasta toppar. Detta kommer att hålla upp till 4 dagar i kylskåpet.

Pie är en klassisk efterrätt att dela med familjen, oavsett om det är en semester, pott eller middag tillsammans. Det finns gott om läckra paj recept där ute. Prova Atlantic Beach Pie, Ginger Pumpkin Pie , Sweet Potato Pie eller Streusel Apple Pie.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 269
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 444 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 3 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)