Lax smälter

Om du begränsar ditt tonfiskintag (på grund av kvicksilverhänsyn), gör Omega-3-rik konserverad lax en bra stand-in för konserverad tonfisk i dessa laxsmältor. Naturligtvis kan du alltid använda tonfisk i stället för konserverad lax. Serveras på rostade engelska muffins är dessa laxsmält en lätt och barnvänlig middag.

Kokutrustning behövs: Kockens kniv , skärbräda , måttskedar, blandningsskål, träsked eller spatel, brödrostugn, bakplåt

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medium skål, kombinera lax, selleri, lök, dill pickle och pickle juice eller relish, senap, majonnäs och dill. Smaka med salt, peppar och varm sås. Sallad kan göras fram och kylas, täckt i upp till 2 dagar.
  2. I en brödrostugn eller smörgås, skål de engelska muffinshalvorna. Ordna rostade muffins skära sida upp på ett bakplåt och sprid ca 1/4 kopp lax salladsblandning över varje. Toppa vardera med en bit ost.
  1. Placera lax smälter i en ugn eller brödrost stekas till broil och bröd tills osten smälts och bubblar, ca 4 minuter. Servera varmt.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 381
Totalt fett 20 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 53 mg
Natrium 550 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 2 g
Protein 21 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)