Crock Pot Beef Enchilada gryta

Denna enkla enchiladas gryta kokas i långsam spis. Blandningen av nötkött och bönor är lagrad med strimlad ost och majs tortillas. Använd gärna tortillor i skålen.

Denna maträtt är ett utmärkt val för en hektisk dag eftersom det är snabbt, enkelt och mångsidigt. Du kan ersätta en annan kondenserad soppa i maträtten, tillsätt majs, använd en annan slags konserverad bön eller variera kryddorna. Lägg till lite färsk vitlök eller vitlökspulver eller tillsätt lite taco kryddor. Din familj kommer att älska maträtten. Ta med det till en grynkvällare eller avskedsfest.

Garnera skålen med lite färskhackad koriander, en gräddfil och skivade gröna lökar. Eller servera med en sked full av färska salsa eller tärnade tomater.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en stor stekpanna över medelvärme, laga biffen med de hackade löken, rör om tills nötköttet inte längre är rosa.

Töm malet nötkött och kast bort överskott av fett. Till marken nötkött lägger till de två kondenserade sopporna, de tärnade gröna chile pepprarna, chilipulver, kummin, dränerade pintobönor och vatten. Blanda för att blanda grundligt.

sked lite av nötkött och bönblandning i botten av långsam spis.

Skikt med några tortillor och tillsätt sedan mer nötköttblandning, strimlad ost och tortillor. Upprepa lagren tills alla ingredienser används. Belopp och antal lager kan variera beroende på storlek eller dimensioner på din långsamma spis.

Täck och koka på lågt i 3 1/2 till 5 timmar.

Serverar 4 till 6.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Pork Enchilada gryta, långsam spis

Beef Enchilada gryta

Slow Cooker Chicken Enchiladas

Bakade kyckling Enchiladas med lätt sås

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1109
Totalt fett 64 g
Mättat fett 36 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 250 mg
Natrium 453 mg
kolhydrater 73 g
Kostfiber 18 g
Protein 63 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)