Jalapeno Poppers

Jalapeno poppers är en mycket populär aptitretare i restauranger. De lilla varma paprikorna fylls med en krämig, ostliknande blandning, sedan är de friterad fräscha tills paprikan är skarp och fyllningen smälts och mjuk. Detta recept är ganska lätt att göra hemma; det är bara lite noga. Ta dig tid och njut av processen. Du kan göra dem i förväg (se anteckningen nedan) så allt du behöver göra när det är dags att äta är att baka dem. Faktum är att om du hellre vill ha dessa aptitretare utan stekpannan, gör dem frysarens sätt!

Var försiktig när du halverar och fröser paprika. Använd gummihandskar och rör inte dina ögon medan du arbetar med jalapenos eller några heta paprika. Om du gör dessa framåt, frysa dem utan att steka dem och baka sedan tills det är varmt när du vill servera dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

I en medium skål, kombinera gräddeost, oregano, chilipulver och Pepper jJack-ost; blanda väl.

I en kruka med simmerande vatten, blanchera pepparhalvorna i 2 minuter, dränera sedan och torka noggrant med pappershanddukar.

Sked gräddeostblandningen i de blancherade jalapeno-pepparhalvorna. Kombinera mjölk och ägg i en skål; i en annan grund skål kombinera mjöl och salt.

Doppa de fyllda jalapenoserna först i mjölken och sedan in i mjölblandningen, se till att de är noggrant belagda.

Placera de belagda jalapenoserna på trådställen och låt torka i ca 10 minuter.

Doppa jalapenos i mjölkblandningen igen och rulla dem sedan i brödsmulor till kappa. Låt de belagda paprikorna torka i 30-40 minuter, upprepa doppningen i mjölk och rulla i brödsmulor om det behövs.

Värm oljan till 365 grader i en stor och djup stor stekpanna. Stek de fyllda och belagda jalapeno paprikana 2 till 4 minuter vardera tills de är guldbruna. Ta bort och låt avta på en pappershandduk.

För att frysa, LADA INTE FRÄMMAR. Placera på kakan och frysa tills det är svårt, och packa i ett lager i plastfrysbehållare. Att äta, lägg på kakor och baka vid 350 grader i 20-30 minuter tills het hela vägen, guldbrun och skarp. Eller du kan steka de frysta popparna; tillsätt 1-2 minuter till stekningstiden.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 119
Totalt fett 7 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 27 mg
Natrium 193 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 1 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)