Kyckling Enchiladas Suiza

Njut av smakerna av gröna chili och konsistensen av strimlad kyckling i dessa Enchiladas Suiza. Smältost och sautad spenat och lök lägger bara till den unika smaken. Och om det inte var tillräckligt, är dessa enchilador en snap att göra, men de smakar som om du har spenderat timmar i köket. "Suiza" är "Schweiz" på spanska, namngiven efter den krämiga vita såsen som toppar dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

Värm ugnen till 350 grader.

Värm 1 matsked olja i en panna över medelvärme och koka lökarna i ca 1 minut. Tillsätt spenat och laga det i ca 5 minuter tills bladen blöts. Vik i kycklingen och gröna chiles. Avsätta.

I en kastrull, värme creama, förångad mjölk, 4 oz cotija och hälften av chili sås över låg värme tills såsen är jämn.

Förbered en 9x13 tums bakfat genom att belägga botten med ett tunt lager av sås.

Doppa en tortilla i den varma oljan för att mjukna och placera den i pannan. Placera ca 1/4 kopp fyllning ner i mitten av tortillan och strö med en matsked av Asadero eller Queso Quesadilla-ost. Rulla tortillan upp och placera sömmen sida ner i maträtten. Upprepa tills alla tortillor används.

Häll kvar resterande gräddsås över toppen, lägg sedan av med den resterande gröna chili såsen över toppen och sprut sedan med 2 oz smulad cotija. Baka maträtt i 15 minuter för att smälta osten.