Kanel Rolls (Kanelbullar)

Det är krydda i stället för stora mängder klibbigt socker som gör skillnad åt dessa lätta och välsmakande kanelrullar. Inga servetter krävs.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered din grundläggande kardemomsbröddeg med de första 7 ingredienserna som anges ovan (det tar ungefär 1 1/2 timmar).
  2. Efter stansning av deg efter den första uppkomsten avlägsnas den från skålen och ätas lätt på den melade räknaren tills den är mjuk och blank. Dela degen i två halvor.
  3. Rulla varje halva deg i en 12 "vid 18" rektangel. Borsta varje rektangel väl med smält smör. Kombinera 2/3 kopp socker och 2 msk. kanel; Stänk jämnt över de två rektanglarna. Rulla varje rektangel i kors, som en gelérulle, för att bilda en 18 "lång cylinder.
  1. Skär varje cylinder i 20 lika skivor med en skarp eller serrated kniv.
  2. Placera varje skiva i en pappersmuffinspåse och lägg på bakplåten. Skydda med en handduk och tillåta att dubbla i storlek, ca 45 minuter. Förvärm ugnen till 425 F.
  3. Pensla upp kanelrullar med äggtvätt och strö med pärlsocker och / eller mandel. Placera mitt i en förvärmd ugn och baka i 7 minuter, eller tills det är klart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 103
Totalt fett 8 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 25 mg
Natrium 103 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)