Kärnmjölk Fried Fried Sandwiches

Dessa smörgåsar är snabba och lätta att förbereda och steka och de gör en fantastisk måltid med coleslaw eller en kastad sallad eller ta med sig till en tailgating händelse. Servera smörgåsarna varma eller kalla med Chipotle mayonnaise , en Sriracha majonnäsblandning eller ranch-stil kärnmjölk dressing.

Köp tunna kycklingkotletter eller skiv varje kycklingbröst halvt horisontellt för att bilda två kotletter. Om kycklingbrösthalvorna är ganska små, punda dem försiktigt till jämn tjocklek. För en lättare version använd ugnsstekt kycklingbröst i smörgåsarna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skiv kycklingbrösten i tunna skivor horisontellt, eller skiv in i smala remsor. Sätt i en matpåse. Tillsätt kärnmjölk och kreolsk kryddor och kyl i minst 4 timmar.
  2. Sätt mjölet i en bred, ytlig skål.
  3. Ta bort kycklingbitarna från marmelad marinade, skaka av överskott. Strö med salt och nymalt svartpeppar.
  4. Värm ca 1/2 tum olja till 325 ° F i en djup stekpanna.
  1. Skrapa de krydda kycklingbitarna i mjölet och stek i partier i den heta oljan i ca 5 till 6 minuter, eller tills de är kokta genom att vända sig till bruna båda sidor. Överför till pappershanddukfodrad tallrik medan du steker resterande bitar.
  2. Ordna kyckling (varm eller kall) på salladfodrade rullar och topp med majonnäs, kärnmjölkdressing, Sriracha-majonnäs eller annat förband.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 661
Totalt fett 37 g
Mättat fett 14 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 175 mg
Natrium 694 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 3 g
Protein 58 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)