Pumpasfransk Toast och Spiced Cider Syrup

Denna franska toast för pumpa gör en fantastisk hösten frukost. Den franska toasten är perfekt kryddad, med bara tillräckligt pumpa för att göra det fuktigt och smakfullt.

Den pommes franska toastens porslin tillverkades med kanelvirvelbröd, men rosinbröd, challah eller ett rikt briochebröd skulle också vara bra val. Eller gör det med en vanlig vit eller vete bröd.

Äppelcider sirap är bara fantastiskt på denna franska toast, men om du är kort i tid, använd lönnsirap eller en golden canesirap.

Servera denna franska toast för pumpa för en speciell höstfrukost, en helgbrunch eller semestermorgon frukost tillsammans med korv, skinka eller bacon.

Sirapen tjocknar mer när det svalnar, så överför det till kylskåpet för att kyla snabbt eller göra det dagen innan eller några timmar i förväg.

Vad du behöver

Hur man gör det

Spiced Cider Syrup

 1. Smält smöret i en tung medelspanna över medelvärme.
 2. När smöret slutar skumma, lägg till äppelcider, brunt socker och kanelpinnar.
 3. Koka upp, rör om. Fortsätt tillagning över medelvärme, rör om ofta, tills den minskas med hälften till ca 1 kopp eller något mer. Det tar ungefär 15 minuter.
 4. Sirapen blir tjockare när den svalnar.

Pumpa fransk Toast

 1. Värm en uppvärmningsskiva eller ugn till 200 ° F. Det här är att hålla kokta franska toastvarmt medan du lagar matlagningar. om du serverar pumpa franska toast när du lagar mat, hoppa över det här steget.
 1. I en medium skål, vispa mjölken med pumpan, ägg, 1/2 kopp brunt socker, vanilj, 1 tsk kanel och muskotnöt.
 2. Häll pumpa blandningen i en bred, ytlig skål.
 3. Värm en griddle eller stor nonstick skillet över medium låg värme. Belägga pannan med några teskedar smör.
 4. Blötlägg en 2 till 4 skivor bröd (beroende på storleken på din griddle) i pumpa-blandningen i några sekunder, vänd på kavaj på båda sidor.
 5. När smöret skummar, ordna det blöta brödet på grillen.
 6. Koka upp det bröda brödet tills det är brunt på botten. Vänd och brun den andra sidan. Detta tar ca 2-3 minuter på varje sida.
 7. Överföras till en grund lätt smörgad eller pergament pappersfodrad bakplåt och håll varm i ugnen medan du lagar resten av franska toast.
 8. Servera med cider sirap, lönnsirap, golden cane sirap eller din favorit.

Expert tips