Kålrullar med markfryst och ostpåfyllning

Nötkött, ost och brödsmulor utgör fyllningen för dessa välsmakande kålrullar. Om du föredrar ris i biffblandningen, byt brödsmulorna med ca 3/4 kopp kokt ris och släpp ut mjölken. För en låg carb diet, släpp brödsmulorna och mjölken tillsätt lite lätt ångad blomkål "ris" till köttblandningen. Kålrullarna fylls med remsor av bacon och bakas till perfektion.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Koka kålblad i kokande, saltat vatten tills det är ömt och flexibelt, ca 5 minuter. Alternativt, mikrovågsugn hela huvudet av kål i 12 till 15 minuter. När kålen är cool nog att hantera, avlägsna bladen.
  2. Kombinera nötkött, lök, salvia, ost, brödsmulor , mjölk och salt. Lägg en stor sked köttblandning på varje kålblad; rulla upp, tucking slutar inuti för att försegla köttet i. Säkra med tandpetare.
  1. Placera i rätter och lägg till 1 kopp vatten, buljong eller tomatjuice. Täck kålrullarna med baconremsor och baka vid 350 F i 45 till 55 minuter.

tips

Istället för tomatjuice, kombinera en 14,5 uns burk tomater och en 8-uns burk tomatsås och häll över kålrullarna före bakning.

Byt brödsmulorna och mjölken med blomkål "ris" för en låg carb skål.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 679
Totalt fett 38 g
Mättat fett 19 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 176 mg
Natrium 1 488 mg
kolhydrater 29 g
Kostfiber 6 g
Protein 55 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)